Egyedi Tervezés

Bármely szőnyeg elkészülhet bármely méretben. Egyedi igények esetén keressen meg Bennünket!

Az Edition Bougainville különlegessége, hogy bármilyen kivitelben, és bármilyen méretben és bármilyen színválasztásban rendelhetők a kollekció szőnyegei, de természetesen egyedi tervezésben, bármilyen egyedi minta is kivitelezhető. Az adott projekthez igazodva érdemes a szőnyegeket különböző minőségben is figyelembe venni, olykor fontos, hogy az egyik helységben megjelenő minta máshol is ismétlődjön, ugyanakkor nem biztos, hogy mindenhol selyem szálas kézi csomózásra van igény. Kérjük lépjen Velünk kapcsolatba, tanácsadás során a projekt részleteinek legmegfelelőbb és költséghatékonyabb megoldást találhatjuk meg közösen!

Az Edition Bougainville szőnyegei a világ számos nagy szállodáiban, követségein, és rezidenciáin bizonyítottak, egyediségükben és értékállóságukban egyaránt. A szállodák mellett vitorlások, yachtok és privát repülők belső kialakításában is segédkezünk, forduljon hozzánk bizalommal!

Padlószőnyegeink a kényelem, és melegség mellett a legszigorúbb szállodai előírásoknak is megfelelnek, kivételes felületkezeléssel tartosságuk és kopásállóságuk a legintenzivebb használatbavétel ellenére is kiválló marad. Finom szin kínálatukkal (a tóp, a meleg szürke és bézsek árnyalataiban) a legnagyobb felületeken sem unalmasak, vagy kihívóak. Kérjük látogasson el budapesti bemutatótermünkbe ahol teljes kínálatunk megtekinthető!

Az Edition Bougainville speciális technikai tervező osztálya minden fontos minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik a speciális hajózási és repülő technikai előírásoknak megfelelően - ahol a tűz, fény, víz, illetve súly szerinti megkötések sokszor leszűkitik a választékot. Számunkra fontos, hogy a szőnyeg választása során ne kelljen a tervezés rovására dönteni, mi segítünk abban, hogy minél kevesebb kompromisszumot kelljen hozni akkor, amikor az esztétika, a komfort és a technikai paraméterek szabnának határt álmainak!